Страшни искри в БСП: Искат да изключат отново Кирил Добрев, заедно с него още 15

кирил добрев

Кирил Добрев да бъде отново изключен от БСП, а заедно с него от партията да бъдат изключени още 15 души. Такова предложение бе направено от ръководството в последните минути на конгреса, който заседава в зала 3 на НДК. Негов автор е Таско Ерменков, предава 24 часа.

Предложени за изключване са Светлана Шаренкова, Ана Пиринска, Петър Витанов, Николай Бериевски, Петя Миахлевска, Костадин Дурчов, Ленко Петканин, Атанас Атанасов, Петко Димитров, Валери Жаблянов, Ралица Андреева, Валя Добрева и Мартин Жаблинков.

Поредното наказание бе подкрепено с 490 „за“, 82 против и 28 въздържали.

Водещият заседанието Атанас Зафиров се позова на чл. 12, ал. 1 от устава за нарушенията им и обясни, че те са делагати на конгреса, затова той бил компетентен да разглежда партийния им статус.

Всеки, който видя какво става тук, в залата, трябва да отправи всички приказки за нормалност към тях. Това решение е тежко, но необходимо в името на партията. В БСП има еднопартийност, а не многопартийност. На никого не му е било отнемано правото да се изказва от трибуната, без да хулиганства, обясни Ерменков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ