Истината излезе наяве: Ето защо замениха Владо Карамазов с Ваня Джаферович!

ваня джаферович владо карамазов

Истината лъсна и тя изобщо не е приятна, пише kliuki.bg. Седмият сезон на „Сървайвър“ е в разгара си, но зрителите беснеят. И то не срещу участниците, нито срещу препятствията, срещу които се изправят, а заради новия водещ. Както стана ясно Ваня Джаферович изрита Владо Карамазов. Досега обясненията бяха повече от неясни и истината се потулваше. Единствено Владо Карамазов се оплака, че от продукцията не му казали до последно за рокадата, а го направили по телефона, доста подмолно.

„Но, ти закъсняваш понякога истино, но винаги идваш, идваш при нас…“, както се пее в известния шлагер.

И така зрителите разплетоха заплетения казус. Те отказват да гледат приключенското шоу, защото не могат да разберат речта на хърватина. И искат субтитри, за да знаят какво им казва от екрана. Хейтът срещу бившия футболист бил толкова силен, че от продукцията се видели в чудо. А и катастрофално падналия рейтинг на „Сървайвър“ ги накарал да вземат крути мерки. Те щели да сменят водещия Ваня Джаферович в движение, но новия кастинг щял да отнеме седмици, преди да се вземе нов, който хем да е известен, хем да допада на аудиторията.

Връщането на Владо Карамазов било обаче кауза пердута. Той се обидил, че го отстранили от формата заради пари. Актьорът се договорил за хонорар от 150 бона, срещу три месеца пек, опасни насекоми и нечовешки условия. Те се съгласили, докато не намерили Ваня Джаферович, който клекнал на пет пъти по-ниска сума, в размер на 30 бона. А Карамазов загубил куп предложения, които отсвирил заради участието си в „Сървайвър“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ