ГЕРБ откри кампанията в Пловдив, Иван Тотев се закани партията да е първа: Другите не могат

7 Dni Bulgaria06.03.2023
43

„ГЕРБ е амбициран да спечели изборите. Считаме, че заслужаваме доверие на база на това, което сме извършили през последните години. ГЕРБ е сериозна партия, която може да носи отговорност във времена на несигурност. Очакваме добър резултат и ще направим всичко възможно да убедим пловдивчаните защо трябва да ни гласуват доверие.“

Това обяви Иван Тотев, партийният лидер на ГЕРБ в Пловдив, при официалното откриване на кампанията за парламентарните избори за 49-то Народно събрание.

„Видяхме, че изпъкна неможенето при управлението на хора с улични лозунги. Делян Добрев от сутрин до вечер говори за 1 лев по-скъп бензин. Откакто ги няма ПП, цените на основните стоки паднаха. ГЕРБ е партия, която може да направи България едно по-добро място за гражданите, бизнесмените и инвеститорите“, допълни той.

На старта на кампанията присъстваха още Радомир Чолаков и Десислава Трифонова, които са съответно втори и четвърти в листата. Първи е Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ