Развяха бялото знаме: ПП и ДеБъ очакват пак да бъдат пребити във Варна, заради надменен Лорер

7 Dni Bulgaria06.03.2023
payimage-514827

Варна е един от големите градове, в които ПП и ДеБъ очакват голям погром. Причината – варненци не искат да гласуват за Даниел Лорер, въпреки създадената от него организация за контролиран вот.

Край морето са бесни, че евреинът, който докато беше на власт настани на работа жена си и цялата рода, но не помогна с нищо на града. Освен това богаташът имал доста надменно поводение в срещите с граждани, което отблъсквало избиратели. Неслучайно от ДеБъ са се опитали да лансират друг човек за водач на листа, но Кирил Петков е бил категоричен, че кумецът му е непоклатим. Според запознати Лорер е бил склонен да разцепи „Промяната“, ако не е имал гарантирано лидерско място във Варна.

В медиите вече изтече информация за стартиралата организация от страна на Лорер за привличане на „стимулиран вот“, каквото и да означава това. На проваления министър помагат и еврейски фирми за черен пиар, които са хвърлени да дерибействат в социалните зрежи.

Припомняме, че на последните избори ГЕРБ попиля Лорер и партията му с почти 10 процента разлика!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ