Пачата в „Ергенът“, избягала от час, за да си напомпа ц.ците със силикон: „30-годишните ще мълчите“!

7 Dni Bulgaria07.03.2023
48

Eдна от най-скандалните участнички във втория сезон на „Ергенът“ е ориенталската танцьорка Мони Зингинер, чието истинско име всъщност е Симона Стоева. Още във втория епизод от шоуто тя влезе в остър сблъсък с бавачката Теодора, с която дори се сбиха, но ергенът Евгени сложи точка на свадата, като изхвърли Теодора от надпреварата за сърцето му, пише retro.bg.

Всъщност Зингинер скандализира публиката още с появата си, като показа, че самочувствие не ѝ липсва. „Най ми харесва да ме коментират разни лелки по на 30-40 години“, заяви танцьорката, а с това предизвика буря от коментари в социалните мрежи. Нейните пластични корекции на крехката ѝ възраст от 21 години бързо станаха повод да бъде силно разкритикувана. Зрители смятат, че вместо да я разкрасяват, пластиките я състаряват поне с 10 години.

В чалга средите екзотичната танцьорка нашумя сериозно преди няколко месеца, когато се появи в клип на фолкзвездата Фики Стораро, където демонстрира уменията си по оскъдно облекло. Тя твърди, че с женения певец не е имала нищо общо освен професионални отношения, но покрай нея било пълно с ухажори. Мони е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейният мъж, стига да има достатъчно пари. Самоуверената млада дама се хвали още, че учела две висши едновременно и говорела три западни езика – немски, италиански и английски.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ