ЦСКА със спешна реакция: Не ни вкарвайте в интриги с Христо Стоичков!

7 Dni Bulgaria08.03.2023
петър жеков, христо стоичков

Христо Стоичков продължава да е акционер в ЦСКА. Новината, че Камата се е разделил с 20% от акциите си, не била вярна, пишат „червените“ в официалната си фейсбук страница.

Легендарният футболист продължава да притежава 20% от клуба. Останалите 80 са разделени между Гриша Ганчев и фондация “Национален Фонд за Спорт, Култура, Изкуство и Наука.

 

Ето какво написаха от „Армията“:

 

Информация за акциите на Христо Стоичков

Във връзка със спекулативните новини в спортните издания бихме искали да внесем яснота: Христо Стоичков остава акционер в клуба с дял от 20%. Както изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов ясно обясни по време на последната ни пресконференция – в момента тече преструктуриране на клуба, а собствеността ще бъде разделена по следния начин: 40% – 40% – 20%. Заради въпросното преструктуриране, окончателните промени ще излязат в търговския регистър на по-късен етап. Никога на дневен ред не е било премахването на най-голямата легенда на ЦСКА в лицето на Христо Стоичков от акционерите на клуба.

А във връзка с всички „бомбастични“ заглавия, бихме искали да припомним част от публикацията ни от 07.02.23 г.:

Бихме искали да ви призовем да не вярвате сляпо на всяка информация, която се появи в публичното пространство, а да разчитате на официалните канали на клуба. Ръководството предприема всички възможни мерки, за да осъществи най-важните за ЦСКА цели. Призоваваме и журналистите за повече отговорност при боравенето с информация и цитирането на източници. Вярваме, че уважението към собствената ви професия и самите вас го изисква.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ