Зададоха неудобен въпрос на Бойко за Борис Бонев! НДК се разтресе от смях за пишман-кмета

7 Dni Bulgaria09.03.2023
борис бонев

Ние подхождаме с отговорност към града, заяви шефът на Столичния общински съвет Георги Георгиев на представянето на кандидат-депутатите на ГЕРБ. И се похвали със свършеното за София при управлението на ГЕРБ.

Град и държава се управляват с адекватно и зряло политическо отношение, с опит, заяви той. И се оплака, че управляващите в София били подложени на системни унижения от страна на правителството на ПП. И наказали 2 млн. български граждани, само защото столицата се управлявала от ГЕРБ. Хората се умориха от противопоставяне, смята Георгиев.

Той направи на нищо мераклията да управява София с хей-дружинката си Борис Бонев. „Преди му обръщах внимание, но вече не. Проучих го що за човек е. Той няма нито един ден трудов стаж. НИТО ЕДИН ДЕН! Иска първият му такъв да е като… кмет на София. Вие, г-н Борисов, знаете ли какво е управявал до момента Борис Бонев? Трамвай? Не, това е много сложна машина. Управявал е единствено колата си, която му е подарена от майка му“, разкри Георгиев и разтресе НДК от смях.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ