Бойко Борисов снощи говорил със строителите на „Колежа“! Днес инспекция отиде там и видя чудо!

7 Dni Bulgaria10.03.2023
83

Бойко Борисов снощи отново е имал разговори със строителите и това дава ефект под тепетата! Монтират се лампи и части на козирката, подготвят се секторите за поставяне на седалките на стадион „Христо Ботев“.

Това видя комисията от общинари начело със зам.-кмета Георги Титюков на стадион „Христо Ботев“. Спортният комплекс, около който се вихрят напоследък скандали главно за пари, изглежда все по-подреден. Но работа има още много, както е обяснено и на Борисов снощи.

„Оптимист съм, че ще бъде завършен навреме и в края на април на него ще играят „Ботев“ (Пд) и „Левски“ (Сф)“, заяви Титюков.  С него бяха общинари и представители на феновете.

Мениджърът на проекта Цветан Павлов добави, че се налага да бъдат преодолени много трудности, но работата върви в пълен ход.

„Налага се да се занимаваме и с крадци. Преди няколко дни задигнаха кабел за 20 000 лева“, заяви Павлов пред 24chasa.bg.

Ръководителят на обекта Асен Кехайов увери, че всички забележки на експертите за пропуски в качеството ще бъдат взети под внимание и проблемите ще бъдат отстранени, както е станало и с предишните.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ