Мъри със сигурност завижда на това, което става на „Армията“! Ганчев подотвя ЦСКА за шампион

7 Dni Bulgaria14.03.2023
payimage-573279

ЦСКА ще използва паузата за мачове на националните отбори през втората половина на месеца, за да подобри състоянието на терена на стадион „Българска армия“, съобщава „Тема Спорт“. Игрището ще бъде освежено с различни торове, както и пясък, който вече е транспортиран до пистата и се намира зад вратата пред сектор Г на съоръжението. Червените искат максимално добри условия за важните оставащи мачове в първенството. Както е известно, те посрещат Лудогорец преди края на редовния сезон, а ако го завършат като лидери в класирането, и прекият сблъсък в плейофите отново ще се проведе на „Армията“. Първият двубой на освежения терен ще бъде домакинството на Черно море в турнира за Купата на България. След това за ЦСКА предстоят три мача далеч от дома преди дербито с Лудогорец – визити на Славия и Пирин и среща с Левски.

В паузата за националните отбори пък армейците гостуват на Спортист Своге в контрола. Тя ще се проведе на 26 март, неделя, като началният час ще бъде обявен допълнително.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ