Бойко напомни: Новата на Киро бая пари изкара като евродепутат от ГЕРБ! Простил съм им за ареста

7 Dni Bulgaria17.03.2023
бойко борисов

„Простил съм на враговете си, има горе кой да гледа, но няма да забравя как Вежди Рашидов мръзнеше навън“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който в Пловдив година след задържането си. Той застана на сцената в зала „Сила“ до водачите на листите. „Това са знаещите и можещите, доказалите се, но ГЕРБ възпита и една нова, млада армия, която никой не може да изчегърта. Те са по-млади и по-хубави от ПП-тата и ДБ-тата“, каза той и покани младежите да се качат при първите в листите. „Успяха да успят 2 години българите и сега, като се събуждат, виждат какво става с веригите. А сутринта по телевизиите наглеят. Кое наложи в България да се вдигне инфлацията още преди войната? Това, че се договориха и вдигнаха цените на бензина и нафтата. Само че българинът най се дразни да му бръкнат в джоба, а те точно това направиха“, обясни Борисов.

Той разкритикува фискалната политика на правителството на Кирил Петков. „Всички разумни финансите се изказаха, дори патронът на ДБ Иван Костов днес е казал, че гласува за тях за последен път, ако дефицитът не падне под 3%. И да попитам защо сега са 7 партии заедно? Какво излезе, Вежди? Че за 2 години „Продължаваме промяната“ не може да се пробери с ГЕРБ, че „Демократична България не може да се пребори с ГЕРБ“, добави Борисов. Той припомни как лидерката на „Обединени земеделци“ Петя Ставрева, която сега е в коалицията на ПП и ДБ е била евродепутат от ГЕРБ: „Като прибираше еврата й бяхме добри“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ