Порно-кралица от партията на Марешки отиде в Бачковския манастир да се помоли за повече роли

7 Dni Bulgaria20.04.2023
1

Първата официална родна порноактриса Диана Габровска посети Бачковския манастир за Великден. Бившата кандидат-кметица на Момин проход от партията на Веселин Марешки направи видео послание вътре в обителта. „Бъдете здрави и благословени“, заяви за последователите си в Инстаграм Габровска. 

Част от хората в манастира познаха звездата от филмите за възрастни. Зевзеци пък коментираха, че тя е отишла да се помоли за здраве и за много успехи в новото си начинание.

 

След като се появи в порноиндустрията, Габровска предизвика бум и сриване на сървърите в Гърция. Новите филми на актрисата в еротичните ленти през 2023-та влизат в директна надпревара за порнооскарите.

​Носителката на приза “Мис Плеймейт” преди в​реме издаде първата си книга, озаглавена „Аз, грешницата“. В нея тя разказва за нанесените щети и мъчителните месеци, след като недоброжелатели сринаха шансовете й да управлява родния Момин проход на кметските избори през 2019 г.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ