Партиен екс-лидер: Наско, селянин си! Ако Милото е в новия „Манитски“ какво става с Левски

7 Dni Bulgaria21.04.2023
payimage-573849

Пресконференцията на Сираков не подлежи на коментар. Тя е само глупост след глупост. Тези хора нямат никаква, ама абсолютно никаква представа от икономика. Нула.
Десет процента се връщали за да има заплащане на спонсора за работата, която върши и защото данъчните така казали. В това само идиот може да повярва. Но дори да приемем идиотската теза, ами фиксирайте им заплащането, бе господин Раев, защо трябва да в %?!? Няма ли да е по-евтино на клуба? Това само в допълние, освен че обяснението ви е чиста лъжа. Изобщо изречението “НАП казаха, че трябва да плащаме на спонсора, защото все пак той полага труд за клуба” е толкова глупаво, че са малцина тези, които ще се осмелят да го произнесат публично. В този смисъл, това вашето беше доста смело, във всички останали е страшна тъпотия.

Тези пари спонсорът не си ги бил търсил и затова не са проблем, другото ще цитирам “аз съм готов да върна пари на всеки, който ми даде”. Първо – селянин си с такова разсъждение за връщане на пари. Второ, нали точно преди месец пропадна продажбата защото няма как да се платят сумите към Божков. Ами ако утре господин Милото попадне в Магнитски например? В същия бизнес е като Черепа, защо да не му се случи и на него това щастие?! Тогава дължимите суми няма ли да са същия проблем като дълга към Божков, заради който пропадна уж сделката? Ама само преди месец беше, колко да е сложно да се съобрази това?! От друга страна, колко сме далече от момента, в който г-н Милото може да каже “ако не направите точно както аз ви казвам в управлението на клуба, ще си потърся парите. Искам треньор да е…”? И това ли не е проблем?! Ето затова г-н Милото казва на този договор “договор на управление”, защото за него е.

Малоумна работа. Притеснявам се само тези 10% да не се окажат заплатата на собственика, защото от това по-срамно няма в световен мащаб.Спирам, защото нямаше нито една издържана теза. Нито една. Обидно глупави хора управляват Левски.
Ще ги преживеем.

От профила във фейсбук на Борис Марков, екс-лидер на СДС



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ