Киро се изгаври с Христо Иванов и бившата му, сложи им за шеф меринджей от кантората на тате

7 Dni Bulgaria26.04.2023
1

30-годишният депутат от ПП Стою Стоев ще отговаря са съдебната реформа в България и ще е нещо като шеф в комисия на Христо Иванов и друг министър от ДеБъ – Надежда Йорданова. Стоев обаче ще има възможност да оглавява комисията едва три месеца, защото и тук постът ще бъде ротационен.

Политическата кариера на Стоев изгрява в редиците на ПП и има едва едва мандата като депутат.  Въпреки това във визитката му на партийния сайт е написано, че „има редица законодателни ициативи, както и участие в законопроектът на ПП за противодействие на корупцията“.

Вероятно още днес-утре кандидатурата на Стоев ще бъде гласувана в Народното събрание и от него ще зависи с каква бързина ще се придвижват Законопроектите за съдебната реформа.

Стоев е завършил право през 2017 година в Нов български университет, практикува като адвокат при баща си до 2019 година, а малко след това влиза в редиците на ПП и става депутат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ