Нова версия за двойното убийство в София, Виктор Николаев бесен: Изключете този мъж от ефир!

виктор николаев

Мъж твърди, че е станал свидетел на кошмарната катастрофа от неделя вечерта на столичния бул. „Сливница“, при която загинаха младо момче и момиче.

Човекът твърди, че е бил ударен от 18-годишния обвиняем секунди преди удара:

„Удря първо моя автомобил, после момичето, след това се забива таксито и отнесе момчето“, каза той и добави, че не желае от МВР да го занимават и да говори с тях, предава Нова тв.

„Това не е до „да ме занимават“ и „да не ме занимават“. Това не е концерт по желание“. Вие изнасяте тотално нова и различна версия, важно е“, контрира моментално Виктор Николаев и обясни, че в момента е важно смъртта на двама души да бъде изяснена.

„Нататък имаше жертви. При мен няма щети. Явявам се като свидетел, но нямам претенции. Не искам да влизам в ролята на потърпевш“, каза Георгиев.

Водещият обаче бързо реши да попита какви са щетите по возилото му, след като е бил ударен:

„Моят автомобил, който е ударен от водача, не става за нищо. Дадох го на вторични“, каза той.

„Това ми звучи много недостоверно. Искам да прекъснем този разговор. Не знам колко сте надежден, че да звучите в ефир. Как така ще има сблъсък с друга кола“, каза той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ