Неописуемо щастие! Нов голям удар за Бойко Борисов. Стотици са на крака, валят аплодисменти

бойко борисов 1

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и съотборниците му от Витоша (Бистрица) спечелиха нова шампионска титла при ветераните. Бившият премиер и съотборниците му победиха с 5:3 Ботев (Пловдив) на финала на държавното първенство при футболистите над 35 години.

Мачът за титлата се игра на реконструирания стадион „Христо Ботев“ в Пловдив пред около 1000 зрители. За Борисов това беше първа визита на „Колежа“ след мащабния ремонт, предава Блиц.

63-годишният бивш премиер, който нижеше гол след гол по пътя към финала, не успя да се разпише днес. Taранът на бистричани беше зорко пазен от защитника Николай Домакинов.

С хеттрик за Витоша се отчете Николай Николов, а по веднъж във вратата на Ботев точни бяха Георги Пеев и Венцислав Бонев. Третото попадение на Николов беше от дузпа, която бе отсъдена за препъване на Пеев в наказателното поле на домакините. Традиционният изпълнител на 11-метрови наказателни удари Бойко Борисов отстъпи възможността на съотборника си, вместо той да застане зад топката.

За „жълто-черните“ се разписаха Иван Караманов на два пъти, както и Александър Стойчев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ