Кървава касапница в Северозапада, ръце и крака стърчат от размазано Ауди. Младежи загинаха на място

катастрофа

Тежка катастрофа е станала във вторник вечерта между Враца и Криводол, пише BulNews. Лек автомобил „Ауди“ А4, по неясни на този етап причини, е напуснал пътното платно и се е ударил странично в дърво край пътя. Сблъсъкът е бил толкова силен, че колата се е усукала около дънера, а двигателят й е на около 50 м.

Шофьор пътувал с бременната си съпруга към Враца, когато изведнъж видял двигател от кола пред себе си. Мъжът спрял и тръгнал да търси колата. Успял да види ръце и крака сред смачканите ламарини, и веднага подал сигнал на тел. 112 за тежкото произшествие.

Никой няма представа кога се е случило то, тъй като аудито не се забелязва от преминаващите по пътя. Преди мястото на удара има останали следи от спирачен път.

Две пожарни, 2 патрулки и линейка са пристигнали на мястото на катастрофата.

По-късно от пресцентъра на МВР в града под Околчица съобщиха, че двама младежи са загинали. 24-годишен мъж от Враца пътувал с лекия си автомобил „Ауди“ А3 от Криводол към областния център, когато се блъснал в крайпътно дърво вдясно по посока на движението си. В колата с младежа пътувал и 17-годишен тийнейджър от Враца. Вследствие на зверския удар двете момчета са загинали на място.

Сблъсъкът е бил толкова жесток, че колата е огъната като консерва и трудно се разпознава какъв модел е.
Тепърва ще се изясняват причините довели до касапницата. По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ