Виждате ли този, дето пази Гела? Смени си името, след като Бойко го изхвърли от НСО, заради убит водещ

7 Dni Bulgaria26.05.2023
payimage-586977

Няколко думи за шоуто на Руди Гела. Незнайно защо той наричаше журналистите „колеги“, което си е чиста обида към гилдията. Това, че си маниак-фетишист на записи, не те прави журналист.

Руди бил евроатлантик и стоящите до него също. До него е офицерът от ДС от Ленинското РПУ Радулов, до него е лицето Светлин Стоянов, бивш Митев или обратното. Той бе уволнен скоропостижно от НСО след взрива срещу покойния Боби Цанков. Тогава се оказа, че Митев-Стоянов е охранявал в свободното си време мутри и приближени на мутри. Скандалът бе доста сериозен. Всички около Гела и самият бяха наречени от Кирил Петков миналото лято „герои“ и той лично им стисна „честната ръка“, защото се отцепиха от ИТН. Сега не са герои. За записите няма какво да се коментира, излишно е.

Моля стратезите на „Дондуков“№2-„Майстора“, „Хладилника“, „Еленко от метрото“ и останалите векерейци да намерят някакви по-нормални изпълнители на театрално-политически постановки. Тези формени идиоти „изгоряха“ за няма и две години.

 

От профила във фейсбук на журналиста Стефан Ташев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ