Треньор на Лудогорец с интервю, което ще извади Домусчиев от цървулите!

7 Dni Bulgaria26.05.2023
домусчиев

Един от помощник-треньорите на Ивайло Петев в Лудогорец – Адмир Козлич, даде интервю пред босненското издание „Reprezentacija“. Той говори за работата с Петев, базата на „орлите“, живота в Разград, предстоящите мачове в първенството след спечелената Купа и селекцията на клуба.

 

„Въпреки че човек винаги се надява и вярва, беше трудно да очакваме, че ще направим такава серия. Не е същото, когато се бориш за първо място, когато си постоянно под напрежение да не се прецакаш и когато имаш няколко точки напред. И българските медии пишат за това с много похвали. Спечелихме Купата, сега ни чака нов финал, имаме три тежки мача, които са още по-важни за нас. Искаме да играем в Шампионската лига и трябва да спечелим шампионата. Това е основната ни цел“, започва Козлич.

„Инфраструктурата в клуба е феноменална. Преди бях в Дунайска Стреда, която инвестира 15 милиона евро в лагера си, но този Лудогорец, повярвайте ми, не е по-лош. Има седем или осем помощни игрища. Размерът на стадиона е идеален за нуждите на града и клуба. Това, което може да е дефицит, е фен базата, която не е особено голяма, защото е по-малък град в България. На домакинските мачове, освен когато не идват ЦСКА или Левски, ще има около 500 до 1000 зрители. Публиката може да бъде предимство, тя може да бъде и допълнителен натиск“, коментира той.

„Както казах вече, Разград е като село, инфраструктурата не е развита, колкото в големите центрове наоколо. Може би не е интересен за по-младите, защото не предлага предизвикателства като София да речем. Няма страшен нощен живот, дискотеки…“, сподели босненецът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ