Братът на Борислава Йовчева за „Барселонагейт”: Да вземат ДНК и да се свършва тая лъжа

7 Dni Bulgaria02.06.2023
1
1

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев заяви категорично пред „България Днес“, че семейството му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото популярност разследване „Барселонагейт“.

Според публикации хубавицата е живяла в скандално придобитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече – твърди се, че именно Бойко е баща на дъщеря ѝ Ема.

„Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме засяга мен неговият имунитет и „Барселонагейт“? Не спират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв начин“, казва Йовчев в разговор пред „България Днес“. Относно това, че съдът е дал разрешение да се вземе ДНК от детето на миската, за да се провери дали действително Бойко Борисов е бащата, Станко заявява:

„Да вземат ДНК, да правят каквото искат. Това мен не ме засяга. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години вече съм си самостоятелен и не сме чак толкова близки. Рядко се чувам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са пълни глупости и изобщо не се занимава“, обясни още 34-годишният бивш нападател.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ