Валерия зарязва Евгени?! Сашо Кадиев я притисна с въпрос, тя призна: Имам условие!

евгени валерия

В ефира на Би Ти Ви Сашо Кадиев вкара в интрига Валерия само с една фраза за любимия й Ерген.

„Защо Евгени все още не е дошъл да види приюта ти за животни?“, попита я той.

„Защото е много зает покрай концертите си“, опита да се измъкне Валерия, но видимо не й се получи.

„Моля? Аз щях да го зарежа. Кажи, защо?“, зададе нов неудобен въпрос водещият на „Преди обед“.

„Много искам да дойде и съвсем скоро се надявам, че ще стане, тъй като предстои да бъде част от едно семейно събитие скоро, така че тогава ще има тази възможност. И аз ще си направя една равносметка, въобще харесват ли го, той харесва ли ги, и ще взема финално решение“, отговори Валерия.

От нейните думи се подразбра, че моделът ще реши дали да остане с Евгени в живота в зависимост от това какви ще бъдат отношенията между него и най-близките й хора.

Иначе Валерия отговори лаконично на въпрос на зрителка на предаването, която попита: Някой вярва ли на тази любовна история межу нея и Евгени.

„Много хора вярват на нашата любов и много хора ни се радват, особено откакто започнахме да излизаме навън нормално, без да се крием. Хора ни спират, да ни казват колко ни се радват, че са щастливи, че това е неговия избор, че сме много сладка двойка. Най-хубавото е, че най-вече деца го правят и не си радват, защото те са най-чисти“, каза Валерия по бТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ