Гешев надминал и Руди Гела! Записал Корнелия Нинова как иска арест на Станишев и жена му

7 Dni Bulgaria08.06.2023
сергей станишев, корнелия нинова

Запис, на който би завидял и Руди Гела, е направил Иван Гешев! С него той държи в ръцете си Корнелия Нинова. Припомняме, че лидерът на БСП след телефонно обаждане от главния прокурор оттегли подкрепата си за кабинет с ГЕРБ.

Преди година и нещо Нинова е поискала от Иван Гешев арест за вътрешната й опозиция в лицето на Сергей Станишев, жена му Моника и Кирил Добрев! Срещу това натирената за корупция заместник-министърка гарантирала на Каскета тотална подкрепа за него.

Самият Гешев е разкрил за този свой запис пред неговите бивши господари. Главният прокурор се заканил да се сдобие с такъв и за Бойко Борисов. Явно обаче е ударил на камък, защото точно лидерът на ГЕРБ се ангажира най-много със съдебна реформа. Случайно или не, но срещу нея е точно Корнелия Нинова.

Припомняме, че вчера съпартиици на Нинова бяха вдигнати по тревога да организират за тази сутрин митинг в подкрепа на Гешев. За техен позор се събраха 15-ина роми и десетина служители на компартията.

За записа знае и бившият председател на БСП Сергей Станишев. Точно заради него той е влязъл в тотална война с Нинова, като се очаква при нов конгрес на БСП записът да види бял свят и това да срути славната приватизаторка.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ