Напук на 54-те й години: Сотир Цацаров предложи брак на Ани Салич!?

7 Dni Bulgaria11.06.2023
Ани Салич
Ани Салич и Сотир Цацаров са заедно повече от година, но не афишират отношения си. Според запознати водещата и партньорът й вече живят под един покрив, но връзката им все още е дискретна. Те избягват да се появяват на публични места в България заедно, затова предпочитат да почиват в чужбина. 

Някои зрители заподозряха, че новинарката може и да е сгодена за бившия главен прокурор, понеже наскоро се появи в ефир с пръстен, напомнящ годежен. Навръх празника на влюбените Свети Валентин преди 4 месеца пък показа красив букет с лалета от благоверния си.

Хора от обкръжението на Ани издават, че тя се запознала със Сотир Цацаров чрез общи приятели. Те имат само 2 години разлика във възрастта – Салич е на 54, а Цацаров е на 56. Още от самото начало между тях прехвърчали искри, но в първите месеци от връзката им успели да се крият старателно и да я запазят в абсолютна тайна. Изчаквали да видят дали ще се случи нещо сериозно или ще си остане мимолетно увлечение, писа „Уикенд“.

За отношенията на журналистката и експрокурора се разбра на по-късен етап, когато вече съжителстваха заедно. Те бяха засечени от наблюдателни граждани на летище в Гърция, заминавайки за остров Корфу. Двойката обича да пътува извън родината, за да се наслаждава на повече свобода и анонимност.

Междувременно Цацаров прекрати официално 31-годишния си брак с бившата си съпруга Меглена пред Пернишкия районен съд. Това се случи миналото лято. След официалната им раздяла Меги, която е известен нотариус в Пловдив, запази фамилията му. Двамата уж уредили разлъката без много драми,  но само зарязаната съпруга си знае през какво е преминала.

От брака си Цацаров има дъщеря – Диана. Ани пък се радва на пораснали момче и момиче – Лазар и Хана, плод на любовта й със сръбския продуцент Бранко Салич. С него се разведоха преди повече от 5 години, когато тя се опита да си върне моминското име Валеова. Заради факта, че милиони българи я познават като Салич обаче, журналистката продължава да използва фамилията на бившия си.

Не е тайна, че навремето Ани доста търпя Бранко, преди да го разкара окончателно. След години нещастен брак тя най-сетне събра сили да се разведе със затъналия в хазартни дългове сърбин. След раздялата им те не искаха да се гледат даже и на снимка, но в последно време са затоплили отношенията си.

Говори се, че водещата и бившият й си простили грешките покрай трагедията, сполетяла неговото семейство. През есента на 2020 г. майка му почина внезапно на 86 години. Новинарката винаги е уважавала бившата си свекърва и смъртта й я съкрушила. „Едва ли ще се съберат отново, но поне се опитват да бъдат приятели”, коментират близки до Салич.

Навремето тв звездата бе много огорчена от бившия си съпруг и безотговорното му поведение. Отношенията им бяха силно обтегнати заради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че постепенно той изхарчил половината семейни спестявания по казината и това толкова вбесило водещата, че най-накрая се осмелила да се разведе. Сръбският продуцент също бил жестоко обиден на бившата си съпруга, защото дочул, че го е наричала „комарджия” и „нехранимайко” пред общи познати.

След развода за Бранко настъпи крах и в бизнеса. Фирмата му обяви фалит и бе заведено съдебно дело срещу него заради неизплатени финансови възнаграждения на работниците му. И до ден днешен той не може да си стъпи на краката в материален план.

Не стига другото, ами го застигнаха и проблеми със здравето. Откакто жена му го напусна, Салич няколко пъти е лежал в болница. Той получил стомашни проблеми, защото се хранел само веднъж дневно, наблягал и на алкохола. Бранко тотално загубил апетит, а и вече нямало кой да му готви и да домакинства. Болежките му се обострили заради силния стрес, който изживявал. Депресията от раздялата го състарила и му повлияла психически, а смъртта на майка му напълно го смачкала.

Ани същи страдала от лошо настоение след развода, но прибегнала до сигурни методи, за да се справи с него. Тя се е подложила на поредица от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Водещата вярвала, че освежаването на външния й вид е крачка към нови вълнуващи преживявания в личен план и се оказала права. Зрителите също отчитат, че изглежда чудесно за възрастта си. „Тази жена не остарява!”, коментират почитатели на новинарката в мрежата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ