Невиждано чудо в ЦСКА! За първи път се вадят толкова много пари за селекция

payimage-584482

ЦСКА подготвя огромна селекция, за която ще се отделят за първи път в историята на клуба много пари, съобщава БЛИЦ. За целта вече са привлечени двама футболисти, чиято обща цена надхвърля 1,5 милиона лева. Поне още толкова пари са приготвени за други две попълнения. Отделно ЦСКА ще си осигури услугите на минимум още четирима, които ще са със статут на свободни агенти.

,,Червените“ са привлекли ляв бек, участвал с екипа на африканска страна на световното първенство за младежи в Аржентина.

„ЦСКА има договори с трима. Въпросните двама, както и младото момче, което го чака добро бъдеще“, разкриха наши източници.

„В Борисовата градина най-после осъзнаха, че за да станеш шампион, трябва да извадиш немалко пари за селекцията. Именно това е причината ЦСКА 12 години да изостава все зад Лудогорец, а не разни схеми и далавери, които служат за оправдание на „Армията“, коментират във футболните ни среди.

ЦСКА прави мащабна селекция, защото много играчи ще се разделят с клуба, а отделно има и контузени. С травми са Матай, Де Нойер и Морено.

В Борисовата градина няма да останат Дауда Бамба, Жеферсон, Маурисио Гарсес, Лазар Туфегджич, Жираир Шагоян. Ще бъдат продадени Назон и Юга. Поради тази причина ЦСКА ще вземе поне 8 нови най-късно до средата на месец август.

Парите за селекцията ще са осигурени не само от Ганчеви, но и от новия съсобственик на клуба от Борисовата градина. Поради тази причина се очаква да бъдат извадени около 4 милиона лева за нови.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ