„Възраждане“ скочиха срещу колеги: Напът сте да извършите най-голямата грешка! Ще унищожите…

payimage-592196

Една седмица – толкова ни дели от пълното унищожаване на демокрацията в България. Но не онази демокрация, която вие, псевдодемократи, познавате, не онази демокрация, която в последните дни се опитва да заличи „Възраждане“, не онази демокрация, която заглушава чуждото мнение и често не зачита правата, законите, че дори и Конституцията, а корупцията счита за норма, стига да не ги хванат. Това заяви в парламента депутатът от „Възраждане“ Деян Николов.

„Това не е демокрация. Демокрацията е правото на свободен избор при законен ред и правила. Демокрацията са няколко хиляди българи, които в продължение на три месеца събираха подписи, защото знаят, че вие сте напът да извършите най-голямата нарочна грешка в историята на съвременна България“, добави Николов. Той подчерта, че демокрацията е „волята на един народ“.

„Една седмица – след точно толкова изтича срокът по закон, в който ние всички в тази зала сме длъжни да приемем решение за провеждане на референдум за запазване на българския лев“, уточни той. Той призова колегите си не просто да излязат с решение за референдума в най-кратък срок, но и отправи предизвикателство за публичен дебат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ