Близка до ЦСКА медия алармира за голям проблем! Саша Илич да му мисли от другата седмица

7 Dni Bulgaria04.07.2023
payimage-542357

С привличането на Браян Кордоба чужденците извън Европейския съюз в ЦСКА вече са 8. Това може да се окаже сериозен проблем за Саша Илич и хармонията в съблекалнята, тъй като в групата за мачовете могат да попадат максимум петима такива футболисти. Цели три от взетите до момента летни попълнения не притежават европаспорти. Това са гамбиецът Сейни Санянг, еквадорецът Майкъл Естрада и Кордоба, съобщава Тема спорт.

Засега обаче притесненията не са толкова сериозни, тъй като Браян Морено е контузен и ще се завърне в игра най-рано през септември. Освен това се очаква до края на летния трансферен прозорец червените да се разделят с Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич, на които се търсят клубове. Ако някой от тях остане на „Армията“ и привличането на Данило Асприля бъде осъществено обаче, може да се наложи някой от чужденците извън ЕС да прекара дълго време извън групата за двубоите.

 

ИГРАЧИТЕ ИЗВЪН ЕС НА „АРМИЯТА“

Браян МОРЕНО Колумбия
Марселино КАРЕАСО Кол/Вен
Жираир ШАГОЯН Армения
Лазар ТУФЕГДЖИЧ Сърбия
Бисмарк ЧАРЛС Гана
Сейни САНЯНГ Гамбия
Майкъл ЕСТРАДА Еквадор
Браян КОРДОБА Колумбия


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ