Гешев й е бесен! Тя влетя в БНТ и удари Каскета в земята: Знам какво правеше последните 3 години

7 Dni Bulgaria05.07.2023
Иван Гешев

Иван Гешев се провали като главен прокурор и не въздаде справедливост, а сега иска, влизайки в политиката, да въздаде справедливост. Това няма как да се случи, когато си пропуснал тази възможност, когато си бил на този най-висок пост. Това каза пред БНТ журналистката Валерия Велева.

„Той няколко пъти създава очаквания към себе си, че нещо ще каже, и нищо не казва. Каза, че ще прави обръщение към нацията, че ще говори пред Европарламента, и днес нищо не каза. Твърде много беше нищоговоренето в тези часове.“

„От чисто пиарска и политическа гледна точка начинът, по който обяви влизане в политиката, е просто абсурдно. Това звучи като Слави Трифонов, който от дивана обяви проектокабинет. Той като е знаел всичко за всеки в тази държава какво правеше в последните 3 години? При толкова липса на справедливост, бездействие и безрезултатност по отношение на борба с корупцията, не го намирам за заплаха. Гешев вече не е заплаха за никого“, подчерта журналистът.

Велева добави, че Гешев няма механизмите, с които мафията да се страхува от него.

„Това можеше да стане докато беше главен прокурор. За съжаление, мафията изобщо не се страхува от него. Иначе в България има ниша за създаване на истинска консервативна партия. Думите „Бог, семейство, Отечество“ са мотото на Качински, Орбан и Тръмп дори“, коментира тя.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ