Светската сватба на годината! Митко Събев взе близо 30 г. по-млада кметска красавица

митко събев

Един от най-богатите българи с предполагаеми активи за над 500 млн. лева – 61-годишният Митко Събев – собственик на „Гранд хотел Поморие“ и „Гардения Бийч Палас“ в Поморие, който от едната страна граничи с езерото, а от другата – с Черно море, е на меден месец с новата си съпруга.

Богаташът каза заветното „ДА“ на 23 юни на изискана церемония в Арапя, където той има разкошна къща на морския бряг, чийто изящен интериор е дело на прочутата „Code rouge“ на топ-дизайнера Ружа Стойкова.

Щастливата младоженка е 33-годишната Дарина Валеева, която показа пръстен с диаманти за 5-цифрена сума в щатски долари.

Доста по-младата от жениха красавица е по-голямата от двете доведени дъщери на дългогодишния варненски кмет Кирил Йорданов. За баща й пък се знае, че е един от най-приближените хора до президента на Русия – Владимир Путин, уточнява Флагман.бг.

Митко Събев започва бизнеса си с фирмата „Феста“, която и към момента е собственик на варненския делфинариум, заедно с тогавашната си съпругата – банкерката Петя Славова. Спонсор им е милионерът от латвийски произход Денис Ершов.

Митко и Петя отдавна са разделени, но имат общ бизнес. Събев е баща на 4 деца.

Дарина Валеева е родена в Москва, но от дете живее във Варна. Майка й – впечатляващата Елена, стана трета съпруга на кмета Кирил Йорданов.

Освен двете си дъщери от първия брак, Елена и Кирил имат общ син. Първият й мъж е знаковият руски бизнесмен Марат Валеев, който се сочи за изключително близък до Путин.

По време на развода между Кирил Йорданов и Елена през 2013 г. медиите писаха, че след раздялата си с Марат Валеев, тя е пристигнала в България с 10 милиона евро.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ