Фаворитът на Бойко за кмет на София се похвали с подарък от ЦСКА и Гриша Ганчев

7 Dni Bulgaria12.07.2023
2

Случи се немислимото в общинския съвет, похвали се неговият председател Геори Геориев от ГЕРБ.

Левскари и цесекари се обединихме в името на новия стадион на ЦСКА. За да имат стотици младежи модерна спортна база, а хилядите фенове – нов дом на един от най-великите български футболни клубове.

Вчера в комисията по екология към СОС с колегите ми от ГЕРБ защитихме проекта за реконструкцията и обновяване на стадион „Българска армия“. В подкрепа гласуваха и „червените“ на политически език – от БСП. Както и „Патриоти за София“. Необяснимо остана само защо от „Демократична България“ не гласуваха „За“, след като оборихме аргументите им.

С този проект ще върнем 40 декара от парка на софиянци, като пространството пред стадиона с площ 23 декара ще се превърне в нов парк, част от Борисова градина, а останалите 17 дка са алейна мрежа край съоръжението.

София заслужава модерен европейски стадион, който ще бъде ползван не само за спорт, но и за културни и масови събития.

Независимо дали сме привърженици на „Левски“ или ЦСКА, ние сме положили клетва като общински съветници да работим за гражданите на София – а те са от „Левски“, от ЦСКА, „Славия“ и „Локомотив“ и други.

Наскоро ви се похвалих с фланелка на любимия ми син отбор, а днес ръководството на „Армейците“ CSKA Sofia FC ме изненадаха подобаващо с техен екип – казаха, че е за заслуги към клуба с вчерашното ни решение. Благодаря за милия жест, левскарите винаги оценяваме спортсменското поведение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ