СКАНДАЛ! Митов разкри за канибалска проява на Радев: Ето затова бърза да се присъедини към Русия

payimage-591853

Странна канибалска проява на президента Румен Радев. Той смята, че жертвата трябва да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира пред Би Ти Ви думите на президента Румен Радев, че Украйна настоява да води тази война с Русия, а страда цяла Европа.

Въпреки странните прояви Митов не смята, че трябва да се започва процедура за импийчмънт на президента. Към такава процедура трябва да се подходи много внимателно, за да е успешна, а и сега парламентът има много важната задача да направи промени в констуцията. В това число и за съществуването на служебен кабинет, който се назначава от президента.

Според Митов някой е убедил Радев или той се е самоубедил, че със сегашната конструкция на Европа и света е свършено и той бърза да се присъедини към някакви нови велики сили като Русия и Китай.

За съжаление изглежда Радев ще бъде първият, който ще излезе да вее руско знаменце, ако Русия превземе България един ден, използва Митов едно от най-повтаряните твърдения през последните дни.

За щастие външната политика на България не зависи от Радев, добави той.

Въпреки срамните прояви Митов не смята, че трябва да се започва процедура за импийчмънт на президента. Към такава процедура трябва да се подходи много внимателно, за да е успешна, а и сега парламентът има много важната задача да направи промени в конституцията. В това число и за съществуването на служебен кабинет, който се назначава от президента.

Напълно нормално е Бойко Боросов, бивш дългогодишен премиер, да бъде председател на комисията по външна политика в парламента, смята Даниел Митов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ