Богат е новият „Ерген“, но крие тайни: Разкрития за таткото на Александър шашнаха нета

1

Милионерски син е новият ерген в едноименното предаване по Би Ти Ви, пише „България Днес“. Красавецът със сини очи има успешен бизнес, който е наследил от непопулярния си татко, който на 18 години го оставя сам да се бори с „малко“ наследство.

Александър Михайлов не разчита на парите на баща си, а ги удвоява с много хъс и работа. Не е от мързеливците и не харесва фолкмузика. Не е ясно с какво точно се занимава бащата на новия ерген и как е натрупал състоянието си, а за тази на Ерген-3 се знае само, че се занимава с търговия.

Финансовото състояние на Александър веднага породи спекулации, че участничките в третия сезон на шоуто ще участват в него, за да стигнат до парите му. Фенове на предаването се притесняват, че момичетата може да нямат истински чувства към новия ерген, а да бъдат поблазнени от материалното му положение, което да опорочи предаването.

Според близки до каста в новия „Ерген“ обаче сред записалите се да се борят за сърцето на красавеца нямало известни момичета, нито плеймейтки или златотърсачки.

Интересно е и че преди да се появи лицето на Алек по телевизията, нито една от девойките не била с външност на фотомодел, нямало такива с операции или силикон. Засега още не е ясно кои са одобрените, но кастът продължава до края на месеца.

Междувременно в мрежите се завихри странна драма от фенове на предаването – в голямата си част те не харесват начина, по който се представя новият кандидат-жених. Във форумите, посветени на шоуто, ври и кипи от мнения относно самия Александър. Според някои той имал силно интелигентно излъчване и на златотърсачките в новия сезон ще им е трудно да го преметнат.

Другата част от почитателите пък много харесват младежа, а някои дори са на мнение, че бизнесменът е най-хубав от всички участници досега.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ