Цяла България се моли за бившия волейболист Бранимир Баев. В битка е с тежка диагноза

бранимир баев

Бившият волейболист Бранимир Баев се нуждае от помощ в битката с коварно заболяване. За това алармира бившият волейболен национал Любомир Агонцев на страницата си в социалните мрежи.

Баев има злокачествен тумор в прасеца, с който е диагностициран преди две години. В момента е в турска клиника, където дават надежда за възстановяването му.

На месец престоят е 30 000 евро, за три месеца са нужни 90 000 евро.

Публикацията на Агонцев във „Фейсбук“:

„Здравейте, приятели, преди около две години научих за тежката съдба, която сполетя моят приятел и колега Бранимир Баев!!! Всеки, който го познава, знае какъв силен и здрав мъж е – неслучайно му казват Барни, но за съжаление след продължителни болки в крака, лекари установяват, че има злокачествен тумор в прасеца. От този момент започва неговата битка с тази коварна болест! Вече втора година той и семейството му се борят.

В момента Барни е в турска клиника и лекарите са обнадеждени и сигурни, че ще убият рака. Човешкият живот няма цена, но за съжаление месечната сума, която е необходима за лечението му, възлиза на 30 000 евро – за тримесечен престой в болницата са нужни 90 000 евро.

Искам да отправя една молба към всички Вас: моля ви да помогнем!!! Нека с общи усилия да успеем да дарим надежда за живот на този млад мъж!!!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ