Мина на студени душове! Евгени с тежки признания за момите от „Ергенът“

евгени генчев

Евгени Генчев не усеща липсата на предаването „Ергенът“ и не би участвал отново в него, сподели самият той. Пианистът отговаря на въпроси на фенове в инстаграм, но разговорът видя само Hotnews.bg и днес той не е достъпен. На въпрос би ли участвал отново в „Ергенът“ пловдивчанинът отговори отрицателно, но се застрахова, че човек никога не бива да казва никога. Той обаче е категоричен, че срещите и коктейлите с момите в Турция хич не му липсват.

Евгени не познава новият ерген Алекс, но признава ползите от шоуто, което го направи национално известен. Категоричен е, че с повечето участници е в добри отношения.

„Имах прекрасни и уникални преживявания там, които винаги ще си спомням. Запознах се с ценни, дълбоки и разнообразни хора. Някой от тях мога да наричам сега приятели. но това приключение се изживява веднъж. Няма за какво да го рециклирам в главата си“.

Пианистът, който е вегетарианец, започва деня си много рано сутрин още по изгрев слънце с йога и студен душ, а едва след това закусва. Очевидно е и суеверен, щом става от дясна страна на леглото. Това прави сутрините му доста заети и лишени от други приятни занимания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ