Жена от ужас започна да се души в ефир след труса в Ямбол. Репортерка се видя в чудо

трус, свидетелка

Емоционална реакция на жена, силно изплашена от земетресението в Ямбол, шокира всички. Във вторник градът беше усетен трус от 3,5 по Рихтер. Първоначалните информации бяха за по-голям магнитуд – 4,2, но не бяха потвърдени.

Първите събеседници в прякото включване се оказаха късметлии и не бяха усетили нищо. Те се оказаха жителки на ниските етажи и шофьор, който е бил в колата си. Съпругата му обаче се обадила много уплашена. С голямо забавяне, тя слезе пред камерата и разказа, че е била на дивана. Обърканата жена дори посочи грешен час на земетресението.

„Диванът се заклати!“, това успя да каже пред bTV госпожата, която живее на 6-ия етаж. Тя описа усещането от труса като люлеене без никакъв тътен. Жената беше толкова стресирана от ситуацията, че в един момент инстинктивно се хвана за гърлото с две ръце.

Репортерката от мястото пък започна да я успокоява, преди да завърши включването с думите, че час след труса още хора са се престрашили да слязат пред разлюлените блокове в Ямбол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ