Тръгвайте за морето, само там времето ще е хубаво! В останалата страна някъде ще стигне до…3 градуса

Времето Прогноза Облаци Небе

Дъжд и гръмотевици ни удрят в средата на следващата седмица. 30-градусовите жеги, които ни удариха днес, от утре вече ще са минало. Температурите ще паднат като максималните в столицата няма да превишават 25 градуса, пише „Телеграф“.

През следващите три дни се очакват дъждове в много райони на страната, като има голяма вероятност за бури. Най-топло ще е времето по морето. Там до края на седмицата живакът ще стига 28 градуса, само краткотрайни валежи с гръмотевици могат да развалят следобедния плаж на туристите.

Най-високите температури през септември у нас ще бъдат между 28 и 33 градуса, а най-ниските – между 3 и 8 градуса. През този месец се очаква средните месечни температури да бъдат около нормата, която за равнините е между 18 и 21 градуса, за високите полета – между 15 и 17 градуса, а за планините – между 3 и 8 градуса.

Месечната сума на валежите също ще бъде около и над нормата – между 30 и 50 литра на квадратен метър. През последната половина от месеца времето ще е хладно. Превалявания ще има около 11, 15 и към 18 септември.

През последните дни от десетдневието температурите ще се понижат и при изясняване в края на периода при високите полета се очакват и първите слани.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ