Безочлива наглост! Хванаха известна инфлуенсърка и учителка в скандално престъпление (ВИДЕО)

мая петрова

Никога не е късно да станеш за резил. Дори и да си популярен, с последователи в Instagram повече от на Ергенът. Какъвто е случаят с известната инфлуенсърка и начална учителка Мая Петрова Стефанова от Петрич, хваната да краде, пише GlasNews.

Собствениците на известен столичен гурме магазин са останали шокирани от това, което са заснели камерите в обекта им, където от 2 месеца работи Петрова.

„Помоли да запълни свободното си време, като работи при нас. Започна работа в края на юни и малко след това се усъмнихме, че има липси.

В магазина има видеонаблюдение, за което дамата отлично знае, но което по никакъв начин не я е спряло. Имаме 5 – 6 видеа, в които не само краде пари в брой, но и стока.

Крайно нагло поведение, тя се представя за човек, какъвто не е. Тя е учител от много години и това е проблем, защото според нас тя използва учителската си позиция като параван пред хората, че е почтен човек. За нас тя има много опит в това и се съмняваме, че е ограбила много народ.

Много изкусен манипулатор е, разказва колко тежък е животът й, предразполага те да й влезеш в положение, как сама се грижи за всичко, как е изгубила майка си, как е щяла да умре при раждане – такива тежки истории, които те карат да й съчувстваш.

В същото време като инфлуенсър си изкарва доста стабилни суми, пътува по 5 – 6 пъти на месец до екзотични дестинации – Майорка, Абу Даби, Египет, има процедури, силикон, беше ни разказала как поддръжката й на месец струва около 2000 – 3000 лв., но не плаща нищо, защото прави реклама на салоните, извършващи въпросните процедури.

Тя се възползва от живота на макс, но това не е начинът – на цената на всичко, на гърба и авторитета на хора, които са градили бизнес през годините с много труд, много усилия. Утре може да ограби някое дете, някой родител, защото тя дава и частни уроци.

Дамата се цели в малко по-лукративни бизнеси, в които има пари, и в хора, които имат средства. Тя е много хитра, безскрупулна, лъже, не може да й се има доверие.

Такива хора, ако неглижираме действията им и ги оставяме да живеят по този начин, те ще го правят отново и отново“, разказва един от собствениците на магазина.

И добавя, че за 25 години такова нещо не им се е случвало – не са попадали на толкова безочлива личност.

„И определено мислим, че лице, което рекламира бельо и което краде по такъв безогледен и безсрамен начин, не трябва да бъде учител“, добавят хората.

Вижте във видеата как точно Мая Петрова си присвоява пари и стока:

В това видео краде под носа на управителката. Отваря касата ръчно само фиктивно, не издава касов бон. Държи парите в свит юмрук през цялото време и ги прибира в престилката си.

В това видео клиент дава 50 лв. Тя връща ресто, но не издава касов бон – отново отваря собственоръчно касата. В този момент прибира 50-те лева и разликата заменя с други номинали и прибира в задния джоб на дънките си.

Тук колежката й идва по-рано на смяна и я изненадва. Влиза да се преоблича, като през това време инфлуенсърката я издебва и отваря касата и прибира сумата, за която не е издавала касови бележки от сутринта.

Тук краде стока: премерва си сирене и теглилката издава етикет, който тя маркира на касата, за да види сумата. Опакова си сиренето прилежно в торбичка. Освен сирене си е подготвила предварително и колбас – отрязала е салама и го е увила в голяма хартия. Прибира и него в торбичката и я отнася в служебната стаичка, след което изхвърля етикетите в коша.

А след като се прибере вкъщи, началната учителка очевидно има нужда да покаже и интелектуалните си напъни, някои от които много точно определят и житейското й верую:

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ