ВМРО с кървава позиция: Това е сигнал за разпад на държавността! Накажете извършителите

ВМРО, Красимир Каракачанов 5

След трагичен инцидент, при който загина 6-годишно дете, шофьорът стана жертва на тълпа обитатели на махалата. Шофьорът е убит на място от вилнееща тълпа. Това е напълно неприемливо, нецивилизовано и недопустимо. Този случай дава ясен сигнал за разпад на държавността. Това се казва в позиция на ВМРО по повод инцидента с блъснато дете в с. Прилеп.

„ВМРО настоява извършителите да бъдат наказани бързо и строго. Настояваме също така да бъде извършена пълна и ефективна проверка на това как и при какви условия и обстоятелства живеят и се отглеждат малолетните лица в махалите.

Ние от ВМРО сме категорични, че обществото трябва да получи пълна информация колко и в какъв размер са социалните и всякакви други помощи, източвани от обитателите на махалите, практикуващи от десетилетия социален паразитизъм, закриляни от соросоидни НПО и техните политически представителства в лицето на ПП и ДБ.

За пореден път ВМРО настоява предлаганата от години от нас стратегия за решаване на циганския въпрос да бъде незабавно приета и приложена“, се казва още в позицията.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ