Разврат: Ето само малка част от известните българки в леглото на Васил Божков

7 Dni Bulgaria29.08.2023
васил-божков

Васил Божков е имал специално отношение към жените си, които пазел повече от колекцията с лични антики, съобщава ladyzone.bg.

КОИ СА ЖЕНИТЕ В ЖИВОТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ?

Мая Ангелова Божкова е първата съпруга на Васил Божков. Тя е завършила Стопанския университет в Свищов със специалност „Финанси и счетоводство“. Двамата сключват брак през 1980 г. Имат син, който носи името Антон.

Известната бизнес дама напуска България и продължава живота си в Англия. Там се грижи за децата на своя син, които са кръстени на нея и на Васил Божков. Няма медийни изяви и не се стреми към известност.

Внучката на Васил Божков се казва Мая, също като баба си. Според различни източници обаче двамата не са официално женени.

ЕЛЕНА ДИНЕВА – „МОЯТА ЕЛИ“

Те посочват за негова съпруга Елена Динева. Той е 13 години по-възрастен от нея. Елена Динева работи в пресцентър, а също така се е занимавала с букмейкърски компании. Тя пък от дълго време живее в Швейцария. Именно нея Васил Божков нарича „жена ми“ при включване в ефира на bTV. В годините името на Васил Божков се е свързвало с различни имена на жени от сцената.

Аксиния, известна от музикален тв формат. В момента тя е омъжена, има дете и живее извън България.

Друго име, което също е свързвано с него е певицата Лилана. Тя е сестра на изпълнителят Скълър, а двамата често са имали музикални изпълнения заедно.

Освен Лилана, сред най-именитите наложници на Божков са и певицата Мария Илиева, бившата любимка и на Слави – Аксиния и Мис България Магдалина Вълчанова. Това са само малка част от компаньонките, минали през кревата на хазартния бос.

Освен тях, в офиса му за следобедна разтуха били водени стотици други знайни и незнайни професионални жрици или просто аматьорки, които да задоволяват страстите на богаташа, мнозина от които разказват легендарни истории за приключенията си с него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ