Любена, къде ти е сутиена? Порно-звездата дойде в прокуратурата, за да получи обвинение

7 Dni Bulgaria29.08.2023
payimage-598525

В доста странен вид се яви днес в Софийската градска прокуратура бившата жена на Пепи Еврото – Любена Павлова, за да си получи обвинението по аферата „Осемте джуджета“. Героинята на над 80 аматьорски порно клипчета, вярна на доста екстравагантния си стил да не носи много дрехи, си беше „забравила“ сутиена и завря в очите на прокурорите набъбналите си зърна.

Вярно е, че дамата е в напреднала бременност и може бельото да й създава дискомфорт, но едва ли посещение на държавна институция за половин час щеше да е фатална за бебето, ако беше извършена със сутиен.

Покрай акцията срещу Пепи Еврото стана ясно, че домашната колекция от порно на кадровика и Любка съдържа огромно количество аматьорски филми, заснети лично от бившия благоверен на красавицата. Тя твърди, че Еврото имал фетиш към това да гледа как съпругата му се съешава с други мъже. Подобно сексуално отклонение си има определение – „троилизъм“.

Според свидетелствата на самата Любена, Петьо Еврото я е заснемал да прави секс с над 80 различни мъже. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, така и обслужващ персонал като шофьори, бодигардове и дори събирани чрез обяви в интернет сайтове младежи.Вярна на стила си, твърде бременната госпожа си пердаши без бельо и до прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ