Какъв „Магнитски“? Васил Божков експулсиран от Дубай, заради секс-престъпление!

7 Dni Bulgaria29.08.2023
Васил Божков

Твърденията, че Васил Божков е експулсиран от Обединените арабски емирства по линия на връзките си с руския олигарх и касапин Евгений Пригожин, или под натиск от САЩ заради закона „Магнитски“, са много далеч от истината. Черепа е изгонен от Дубай заради опит за изнасилване, сензационно обяви пред Lupa.bg виден юрист с отлични познания за тамошното правораздаване.

„Единственият повод чужденец да бъде експулсиран от Емирствата е сексуално престъпление“, твърди източникът ни. – „Можете да го прочете в Наказателния им кодекс, член 121, ал. 3. Законът е в сила от 1987 г., като за последно е обновен през 2016-а. В арабските страни гледат много сериозно на посегателствата над жени, на които се гледа като на свещена собственост.“

Преди две години бивши сътрудници на Божков директно го посочиха като сериен изнасилвач, който дърпа момичета по нощните заведения и не може да се насити на нови и нови бройки.

Нищо чудно Васил да се е почувствал толкова в свои води в Дубай, че да си е позволил да действа по обичайната си схема и в емирството. Може пък и да става въпрос за поръчване на проститутки или компаньонки, което също е тежко престъпление по местните закони.

„Забравете за „Магнинстки“, казусът е строго сексуален“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ