Скандалът се разгаря! Тагарев иска Хинков да каже кой изтипоса Емин публично: Уронва престижа ни

payimage-596362

Тодор Тагарев е изпратил писмо до здравния министър Христо Хинков, в което моли за възлагане на проверка на случая с неговия съветник от ДБ Мустафа Емин. Случката била добила негативен широк обществен отзук и уронвала престижа на МО, предава Tribune.

Знаете, че служителка на „Пирогов“ оповести на официалната страница на болницата за скандално и арогантно отношение на дългогодишният кандидат за депутат от ДБ Мустафа Емин. По думите на Неда Диманова, мъжът поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото. Заплашвал с името на здравния министър.

Затова Тагарев сега иска от Хинков да се провери отговаряло ли на истината това, което е изнесено на официалната страница на „Пирогов“. Пита още: „Кой и по какъв начин е взел решение за качване на личната информация на официалната страница на лечебното заведение“ и дали преди това имало проверка на фактите.

Тагарев се интересува дори за броя на администраторите на фесйбук страницата на „Пирогов“.

В края на писмото си военния министър иска да бъде уведомен за проверката своевременно, за да предприемел действия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ