,,Ще те убия! Aко си хванеш друг приятел, ще те целува студена“: Задържан е В.К., има в сила 6 присъди

89e3316b52b1e52335c664bd76df6b78

Районен съд Дупница взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняем за закана за убийство към жена. В. К. се заканил с думите: „Ще те убия, ще ти отрежа косата,…..ако си хванеш друг приятел , ще те целува студена“.

Съдът уважи искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение. От приложеното по делото свидетелство за съдимост става ясно, че обвиняемият В. К. е осъждан с влезли в сила присъди по шест наказателни дела за тежки умишлени престъпления. Деянието, за което му е повдигнато обвинение, също е тежко умишлено престъпление, за което се предвижда наказание „Лишаване от свобода“ за срок до шест години, предава Лупа.

От събраните по делото доказателства е видно, че съществува и реалната опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление, се посочва в мотивите на съдия Мая Гиздова. Определенията на Районен съд Дупница подлежат на обжалване и протестиране пред Окръжен съд Кюстендил в 3 – дневен срок.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ