ЗА ПРИМЕР! Златното ни момиче Ивет Горанова се разделя с най-милото си за каузата Царево

Image_15423019_40_0

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова ще даде късметлийските си ръкавици, с които спечели златния медал в кумите в олимпийското карате в Токио на търг с идеята да се помогне на бестващото Царево, пише България Днес.

Ивет донесе първа титла от игрите за България, след Пекин 2008 г., когато триумфира гребкинята Румяна Нейкова.

„Няма как да не си съпричастна към трагедията, която се случи на хората в Царево. Понеже обичам цялото Южно Черноморие, смятам, че това е кауза, на която не можех да не отговоря с „Да“, каза Горанова.
Освен нейните ръкавици, забележителният художник Стефан Божков също ще участва в търга като дава своя любима картина.

Събитието с търга ще се случи през този уикенд в „Хасиенда бийч“ в Лозенец, а собственикът й – Димитър Тодоранов сподели, че всички ще се обединят, за да помогнат на каузата.

„Ние винаги сме обичали действието пред бездействието. Въпреки, че минахме през предизвикателни няколко дни с общи усилия приключихме пораженията и сме готови да отворим врати на заведението. Този уикенд ще работим и ще направим максималното, за да обединим усилията на екип и приятели, за да помогнем“, казва Тодоранов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ