Той извади кирливите ризи на Борис Бонев и ДеБъ! Днес го издигнаха за кмет на София

7 Dni Bulgaria10.09.2023
карлос контрера

На свое разширено заседание Областният комитет на ВМРО-София взе решение да номинира Карлос Контрера за кандидат от ВМРО за кмет на Столичната община, както и за водач на листата с кандидати за общински съветници в София.

ВМРО ще се яви самостоятелно на местните избори в София, като се водят разговори за подкрепа от патриотични и консервативни организации.

Карлос Контрера е председател на Областния комитет на ВМРО за гр. София, два мандата е общински съветник в Столичен общински съвет и е бил председател на Комисията по транспорт и пътна безопасност към СОС. Той е юрист по образование със специализация в областта на административното право.

Контрера е истински кошмар за столичния джендъриат, той е първият който извади наяве схемите на Борис Бонев с хора на Фандъкова в софийското метро. Освен това първи разкри, че оБщинарите от ДеБъ са се прегърнали да работят заедно с ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ