Министър Зарица кърти с глупостта си: Да си говоря с костенурката беше човешки жест

7 Dni Bulgaria10.09.2023
зарица

Министър Динкова за първи път говори официално и за скандала, който се разрази с нея в Царево. Но по-добре да не го беше правила, защото за пореден път стана за смях!

В деня на траур заради жертвите от наводненията тя посети пострадалите райони по морето, облечена в селско секси екипче, а докато даваше импровизиран едноминутен брифинг, „спаси“ една костенурка, погали я, започна да ѝ говори, а после хукна към морето с нея.

„Това беше един абсолютно спонтанен човешки жест. Просто аз бях малко по-ниско, когато отзад падна една тръба и това се вижда на видеото на ваши колеги, които бяха много възмутени от инсинуациите и на другия ден ми изпратиха своите видеа.

Просто една от костенурките беше затисната по-ниско долу, аз я видях, вдигнах я и я отнесох, за да не бъде смазана. Това беше превърнато в пиар акция от тези интереси, на които бръкнахме в джоба с програмата, която буквално на следващия ден приехме“, заяви Динкова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ