Какво става в Разград? Петев изрита още 2 от звездите, отлъчените вече са 6

7 Dni Bulgaria13.09.2023
payimage-585696

Треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев задраска още двама от чужденците в състава. Това са централният защитник Игор Пластун и фланговият нападател Рик Джонатан.

Те не попаднаха сред картотекираните за същинската фаза в Лигата на конференциите. Разградчани са в група Н с Фенербахче (26.10. – г., 09.11. – д.), Спартак Търнава (21.09. – д., 30.11. – г.) и Нордселанд (05.10. – г., 14.12. – д.). Наставникът на „орлите“ обаче ще може да разчита на последното попълнение – 24-годишния французин Мунир Шуиар, който пристигна в последните дни на трансферния прозорец. Крилото бе взет за заместник на продадения в ПАОК Кирил Десподов.

Пластун и Рик се присъединиха към станалия вече доста дълъг списък от иностранци, които изгоряха. Дори за двубоите в Първа лига в Лудогорец не разчитаха на бранителя Педро Енрике и нападателя Дорин Ротариу, като последният бе освободен. След това от състава изпаднаха Пипа (б.а. – даден под наем в Уест Бромич) и Раи Насименто. Сега дойде ред и на украинеца и бразилското крило. Разградчани още не са намерили нови тимове на Енрике и Раи, които ритат за дубъла. Явно към тях ще се присъединят и Пластун и Рик, които обаче ще влизат и в ротацията на първия тим, пише „Тема Спорт“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ