Пловдив ще е домакин на силен любителски тенис турнир

1822687

Тенисът, като един от най-популярните индивидуални спортове, се радва на безгранично внимание и страст от феновете по света. На 16 септември 2023 г., този спортен ентусиазъм ще бъде в град Пловдив, където най-голямата любителска тенис общност в страната Интерактив тенис дава среща на любителите да премерят сили.

Plovdiv Cup ще бъде и първото голямо събитие на общността в града под тепетата, като турнирът ще бъде от категория ITL Circuit 500, а общият награден надхвърля 1500 лв.

Събитието обещава да се превърне в невероятно преживяване както за участниците, така и за зрителите. Играчи от всички нива, със силното желание за победа и любов към тениса, ще се съберат на кортовете на ТК “Локомотив Пловдив“, готови да се изправят срещу най-добрите в аматьорския тенис.

Надпреварата ще се проведе в един ден, като благодарение на единната рейтингова система на Интерактив тенис схемата на провеждане ще бъде с два предварителни кръга. Това ще гарантира, че ни очакват изключително вълнуващи срещи от началото до своя край. И за да няма разочаровани участници, тези, които не успеят да се преборят след първата среща, могат да се включат в категория ITL125. Това е утешителен турнир, предоставящ втори шанс за успех и подобрение в играта.

Интересът към първото голямо събитие на Интерактив тенис в Пловдив е изключително голям, като заявилите участие до момента са над 55 състезатели от цялата страна. Сред участниците има от Пловдив, Хасково, Асеновград, Бургас, както и такива от столицата, които идват с надеждата да натрупат допълнително точки за финалите през декември.

За участие в надпреварата могат да се запишат всички любители на тениса, които имат профил в платформата на Интерактив тенис, като точките от надпреварата ще бъдат валидни за националната ранглиста и ранглистата за област Пловдив.

Освен сингъл формата в неделния ден любителите на двойките ще могат да се включат в турнир специално за тях, като двойки мъже и смесени двойки ще бъдат разпределени в групи. Срещите в тези формати ще се играят на 17-и септември, неделя и ще бъдат черешката на тортата за най-запалените.

Регистрацията за турнира е отворена на www.interactive-tennis.com до 12:00 ч. на 15 септември или до изчерпване на свободните места, а желаещите да участват в двойките могат да го направят като се регистрират на място или се обадят на телефон: 0888 06 04 05.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ