В Пловдивско онемяха от гнус! БСП и Цветан Цветанов се регистрираха в коалиция за изборите

7 Dni Bulgaria19.09.2023
1

БСП влиза в грозна коалиция с Цветан Цветанов! При това вече е официално регистрирана в Пловдивско.

За това алармира лидерът на ГЕРБ за Пловдив-Област Георги Мараджиев.

Ето какво споделя той:Цветанов в коалиция с ,,БСП” в община Стамболийски<

Много неща съм писал за Йоаким Груево и много неща направих за най-голямото село в община Стамболийски. Милиони левове инвестирахме още от 2015 година, когато се оказа, че канализацията не е платена.

Този момент ще остане в моите спомени като най-трудния през последните осем години. Община без лев по сметките. С 45 лева в касата. Мизерия, мръсотия, мрачни улици, тъжни хора и ти трябва 1 000 000 лева само за Йоаким Груево! Всички кредитори си искат парите! Запор на сметки! Но осигурих средствата за това село, което в момента е пример за много други населени места, благодарение на управлението на ПП ,,ГЕРБ”.

Не съм разчитал никога на никой, особено пък на кмета Наум Нихтянов, председател на общинското ръководство на ,,БСП”, който и в момента не знае какво прави! ,,БСП” се продаде на Цветанов. Сключиха коалиция! Срам за ,,БСП”! Срам за Цветанов! Избирателите им трябва да са наясно! На тези местни избори да не търсят бюлетина на ,,БСП”. В общинска избирателна комисия има регистрирана коалиция с партията на Цветанов!

Да продадеш партията и себе си е признак на лоша хигиенна култура. Защо ,,БСП” мълчат за тази коалиции? Кога Нихтянов щеше да я обяви на симпатизантите на ,,БСП”? Никога!

И Цветанов мълчи. Какво да каже? Падение! На тези избори и през следващите четири години ще разчитам не на лъжливото овчарче в Йоаким Груево или село Цветаново, а на хора с ясни позиции и гражданско съзнание.

Благодаря на Атанас Адамов, Мариян Бакалов, Марин Василев, Янка Котева-избрана от Общински съвет за временно изпълняваща длъжността кмет и на много други будни хора, които искат сигурност и стабилност за Йоаким Груево. Аз знам, че най-големия проблем на селото са неасфалтираните улици. Ето го и искането към Министерство на Финансите. Писмото е от 14.09.2023 година. Ще осигурим необходимите средства дори и на етапи. Започваме процедура по избор на изпълнител, която ще приключи до два месеца. След асфалтирането на тези улици, Йоаким Груево ще се превърне в първото село в България с 100% положен асфалт.

Няма друга алтернатива освен сигурност и стабилност!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ