Скандал в парламента! Депутатите отказаха да работят и напуснаха залата

thumb_910x0_parlament1

Безпрецедентно лидерът на БСП Корнелия Нинова реши да извади депутатите си от парламентарната зала. Още с началото на сесията тя обяви, че ще остави 20 народни представители в зала, за да отстояват левите идеи.

Репортер на агенция ПИК видя, че в зала обаче останаха едва 5 представители на социалистите, които не е ясно какво точно ще отстояват и как ще се борят за нуждите на онези, които са ги избрали.

В декларацията си Нинова заяви, че тръгват из страната, за да помагат на хората и помоли за тяхната енергия. Каква точно ще е тази помощ така и не стана ясно, щом няма да имат законодателна дейност и няма да работят, за което са избрани.

Борещата се за справедливост и срещу корупцията синя приватизарка, известна с аферите си „Техноимпекс“ и „Фронтиер“, за пореден път доказва, че за нея личното й его е по-важно от това да се отстояват исканията на избирателите.

Едва ли това ще се хареса на хората, които очакват от своите избраници да поставят проблемите им парламента и да се противопоставят на закони и идеи, които не се харесват на левите, при положение, че от 79 народни представители в зала остават едва 20 в най-добрия случай.

„ПИК“


One comment

  • Стоян Минков

    04.09.2018 at 14:39

    Кака Корни се бори за оцеляването си с популизам и партизански действия! Няма кой да ѝ повярва!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ