Общински охранител впечатли с танц на Гребната в Пловдив

obshtinski-ohranitel-vpechatli-tants-657

Общински охранител е забелязан да танцува на Гребната база в Пловдив. С палка и белезници на кръста общински охранител от Пловдив обра овациите на Гребната база. Той е заснет как танцува и се забавлява на отминало събитие, състояло се на огромното спортно съоръжение в града под тепетата, пише GlasNews.bg. Младеж е заснел танцовите умения на охранителя, а видеото е публикувано в Tik-Tok. От кадрите е видно, че охранителят няма притеснения от това, че е в униформа. Мъжът разклаща ханша си, щрака с пръсти и отпива от енергийна напитка.

Кадрите определено станаха вайръл в платформата за видео публикуване. Към този момент видеото е събрало почти 200 хиляди показвания и 9 хиляди харесвания.

„Когато е 7 сутринта и излизаш от бара, но музиката все още те държи и продължаваш да си припяваш“, това е написал младежът, публикувал видеото.

Кръшните танци на служителя, който демонстрира непукизъм и добро настроение, развеселиха Tik-Tok потребителите. Някои хора написаха в коментарите, че познават мъжа и добавиха, че той е много добър и весел човек.

„Човекът е супер забавен, мил и добър. Не е за подигравка, а напротив – трябва да му се радваме, че си живее живота и се радва на всичко около него!“, написа Niccolle Niccollowa.

„Ванката е уникален! Толкова положителен човек рядко се среща“, коментира Lina.

„Ванката е много добър и весел човек, работила съм с него“, добави ShinePawsGrooming.

Според други хора обаче служителят, който работи в сферата на сигурността, се излага с действията си.

„Поредната излагация. Като си на работа поне малко сдържаност трябва, все пак е охрана, не танцьор“, гласи коментар.

„Вчера го загледах на Гребната и си казах: Брат, тоя образ не е за охрана“, написа TrafficEvader.

@pecata_ivanov #общинскаохрана #охрана #гребнабазапловдив #гребната #plovdivbulgaria #plovdiv #fyrrrrrrrrrrrr #trending #gaz #diskoteka #bar #kychek #кючек #въртииии #върти #смяхдоскъсване ♬ sunet original – Hituri.muzicale.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ