Мечтата за бебе се сбъдва: Мъничък наследник ще радва семейството на Гала?

гала

Мари Будева се е покрила от два месеца, забелязаха бдителни фенове.

Изчезването на щерката на Гала породи много въпросителни. Последователи на Мари съвсем основателно подозират, че наследницата й може в скоро време да я направи баба. Младата жена се занимава с реклама и инфлуенсърство, но от средата на юли не е била активна в социалната Мрежа нещо съвсем нетипично за нея. Тя не е отчитала дейност в инстаграм от доста време и не е давала обяснение за отсъствието си, пише HotArena.net.

Мари от години е обвързана със сина на Деляна Маринова – Джуджи, която е най-добрата приятелка на Гала. С младежа Константин са заедно още от ученици. Те живеят под един покрив отдавна, а преди една година дори се сдобиха с нов дом. Апартаментът е в затворен комплекс в един от най-скъпите квартали на София. Приятелят на Будева идва от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и няма материална причина, която да възпрепятства появата на бебе.

Щерката на Гала вече е на 26 години. С гаджето й са горе-долу на една възраст, като той е малко по- голям. С наближаването на 30-те плановете за дете започнали да идват на дневен ред, издават хора от обкръжението на инфлуенсърката. Нищо чудно Мари наистина да е бременна, защото такова отсъствие от виртуалното пространство не е характерно за нея. Работата на чаровната брюнетка, която завърши специалност „Връзки с обществеността“ в Софийския университет, е свързана с рекламиране на различни продукти в мрежата и досега се е справяла сравнително успешно с нея. Или е бременна, или е сменила попрището, или има друга неизвестна причина за изчезването й. Почитатели на младата жена се надяват то да не е свързано със здравни проблеми.

На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си. Връзката й с Константин се развива нормално, а майка й Гала подкрепя начинанията й. Като всички хора обаче, и Будева е преминавала през по-трудни етапи. Най- неприятните са свързани със здравето й.

Миналата година Мари сложи шина на единия си крак, който контузи при нелеп инцидент. „Тичах навън и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и после сигурно ще се наложи да ходя на рехабилитация“, обясни тогава инфлуенсърката и добави, че става въпрос за скъсан менискус.

Проблемите й с опорно-двигателния апарат обаче датират от по-ранен период. Като тийнейджърка тя страдала от рядка болест на ставите, заради която се подложила на сложна операция. По време на интервенцията хирурзите захванали тъканта на Мари със специални скоби, които да придържат раменната й става, така че да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето не било леко и се наложило Гала да я обгрижва ежедневно, защото в продължение на месеци не можела да се движи нормално.

Гала неведнъж е казвала, че е силно привързана към щерка си и до ден днешен трепери над нея. „Не знам аз на какво успях да я науча, но тя ме научи на най-важното да обичам безусловно, да прощавам безгранично и да се раздавам без остатък!“, споделяла е тв звездата.

Говори се, че 56-годишната водеща нямала нищо против да стане баба, даже насърчавала дъщеря си да започне опити. Преди време плевенчанката много искаше да се сдобие с второ дете, но мъжът й Стефан Николов така и не прояви желание да я дари с такова. Ако Мари наистина е бременна, мечтата на Гала за бебе в семейството най-сетне ще се сбъдне. Хора от обкръжението на емблематичната телевизионерка твърдят, че въпреки суетата, мисълта да бъде наричана „бабо“ изобщо не я плашела, дори напротив – радвала я.

През август Гала и Стефан летяха до Малдивите. С тях беше и дъщерята на бизнесмена от първия брак – Никол. Мари обаче не присъства на почивката. Вероятно е имала основателна причина да не пътува на далечни разстояния.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ